E-obszervatórium

Az E-obszervatórium tartalmi modul az elektronikus közigazgatással kapcsolatos hazai és külföldi adatokat, legfontosabb elemzéseket tartalmazza.

A megjelenítendő tartalmakat két tartalmi blokkra bontottuk.

A „Statisztikai adatok" aloldalon olyan adatokat, statisztikákat, táblázatokat és grafikonokat gyűjtünk egy csokorba, amelyek az e-közigazgatás hazai és nemzetközi helyzetét tényszerűen írják le.

A „Felmérések" aloldalon pedig olyan felméréseket, jelentéseket elemzéseket kívánunk az olvasók elé tárni, amelyek a puszta számokon túl, érdeklődésre számot tartó jelenségekre, folyamatokra világítanak rá.

Találatok

  • 39 találat
Név Szerző Dátum
A közszolgáltatások digitalizálása Európában Rendszeradminisztrátor 2011.03.08.

Ez a tanulmány a 2010. évi ún. benchmark felmérés főbb megállapításait tartalmazza. A felmérést, amely immár a 9. a hasonló jellegű páneurópai felmérések sorában,  2010. májusa és decembere között végezték

Kimutatás az elkészült személyi okmányokról az átvétel helye szerinti megoszlásban - 2010. július Rendszeradminisztrátor 2010.10.19.

Kimutatás az elkészült személyi okmányokról az átvétel helye (okmányirodában átvehető, kézbesítés postai úton) szerinti megoszlásban a személyi okmány típusa (személyazonosító igazolvány, útlevél, vezetői engedély), valamint az értesítés módja (e-mail, sms,

Kimutatás az elkészült személyi okmányokról szóló értesítések típus szerinti megoszlásáról - 2010. július Rendszeradminisztrátor 2010.10.19.

Kimutatás az elkészült személyi okmányokról szóló értesítések megoszlásáról a személyi okmány típusa (személyazonosító igazolvány, útlevél, vezetői engedély), valamint az értesítés módja (e-mail, sms, e-mail és sms) szerint  2010. júliusban.

Az e-kormányzat jogi akadálymentesítése Rendszeradminisztrátor 2010.07.15.

A tanulmány célja egy új típusú megközelítést tükröző szabályozási koncepció előkészítése volt 2006-ban. A tanulmány első részében a szerzők általános képet kívánnak adni az elektronikus ügyintézés jogi szabályozási környezeté nek

A hatósági közigazgatási eljárás elektronikus ügyintézésre vonatkozó szabályainak akadálymentesítése Rendszeradminisztrátor 2010.07.14.

A deregulációs program első fázisában a BMGE vállalta, hogy elkészíti a hatályos jogszabályi környezet feltárásával, kritikai elemzésével kapcsolatos munkaanyagot és javaslatot tesz az alapvető módosításokra. Az elektronikus ügyintézésre vonatkozó joganyagot